توضیحات کاره

سلام به دوستان عزیز

من مدرس و علاقمند به  سیستم عامل های مکیتناش و iOS هستم و در این زمینه نزدیک به ۱۰ سال تجربه دارم.

طبق تجربیاتی که من در این سالها به دست آوردم، خیلی از ایراداتی که برای دانلود و نصب برنامه ها در AppStore برای کاربران پیش میاد ناشی از این هست که اطلاعات کافی از Apple ID خودشون ندارند و یا از فروشندگانی خریدند که به صورت فله ای و با قیمت های گزاف و یا به صورت گیفت کارت(کاملا نا معتبر)اقدام به فروش اپل ایدی میکنند و در قبال فروششون پاسخگو نیستند.

اما من برای شما در کمترین زمان ممکن اپل آیدی میسازم که با نام خودتون هست ( در صورت نیاز شما) و با دادن اطلاعات کامل ایدی به شما، شما رو تا همیشه از تعویض اپل ایدی و از دست دادن کلی از اطلاعاتتون بی نیاز میکنم.

همونطور که میدونید AppStore آمریکا و کانادا کاملترین برنامه ها رو در خودش داره که اپل آیدی شما هم از این 2 کشور استفاده میکنه و به کامل ترین بازار برنامه های اپل دسترسی خواهید داشت.

 

 

مشتری بعد از انجام سفارش، به طور مشخص موارد زیر را تحویل خواهد گرفت:

 
  • فایل PDF در بر دارنده تمامی اطلاعات اپل ایدی شما
  • ست کردن ایمیل ریکاوری جهت بازیابی اپل ایدی
  • سوال و جواب های Security Questions
  • توضیحات تکمیلی پیرامون نحوه ورود به iCloud
  • پاسخگویی 24/7

    انتخاب جزئیات و ثبت سفارش

    فروشنده‌ی این کاره به مرخصی رفته است.